Szállításról:

Munkanapokon a délig megrendelt termékeket jellemzően már következő napon kézbesítik.
A szállításról az MPL gondoskodik.

Szállítási költségek:
- Időgarantált sürgős 1 napos szállítás (munkanapokon délig rendeli, másnap átveheti): 4.000 Ft
- 10ezer forint alatti rendelés 2-5 nap szállítási idő: 2.000 Ft
- 10 és 20 ezer forint közötti rendelés 2-5 nap szállítási idő: 1.000 Ft
- 20ezer forint FELETTI rendelés 2-5 nap szállítási idő - INGYENES!: 0 Ft
- EU területére de előre fizetve: 8000 Ft
A kedvezményes (ingyenes) szállítás csak banki előreutalással érhető el.

Munkanapokon a délig megrendelt termékeket jellemzően már következő napon kézbesítik, de ezt garantálni csak 1 napos szállítás estén tudjuk.
Azaz ha nem ünnepnap közeleg, tehát nincs rövidesen karácsony, nem húsvét előtt vagyunk pár nappal, nos akkor az a tapasztalatunk, hogy a rendelések 80-90%-a még felár nélkül is már másnap megérkezik önhöz. Ám ha ön ajándéknak szánja és roppant fontos, hogy biztosan időben érkezzen, akkor javasoljuk az 1 napos (feláras) opciót elfogadni.
Az 1 napos csomagokat jellemzően a délelőtti órákban szállítják ki, a többit pedig amikor tudják, de 2-5 munkanapon belül az is biztosan megérkezik.
Javasoljuk, hogy olyan szállítási címet adjon meg (akár munkahelyit is) ahol ezekben az időpontokban ön amúgy is tartózkodik.
A szállításról az MPL gondoskodik, akik a szállítás idejéről küldnek SMS-t is.

FONTOS!
A csomagot még a futár jelenlétében okvetlen bontsa ki.
A humidorok törékenyek, így mi is mindent megteszünk annak érdekében, hogy önhöz kiváló minőségben jusson el, ám kérjük erről -már az átvétel pillanatában!- ön is győződjön meg.
Ha véletlen valami sérült (nálunk évente, 2évente akad 1-1 ilyen szállítási sérülés) azt még abban a pillanatban a futárnál jegyzőkönyvezni szükséges.


Itt alábbiakban pedig egy rövid, tényleg max 5-10 percben átlapozható és csak minimális ismereteket tartalmazó "gyorstalpaló"