- Ne vágjon túl mélyen bele a szivar sapkába, mert felbontja a legkülső levelet, a csomagolást.
- Ne használjon reklámgyufát, tele vannak mindenféle szennyezett kémiai anyagokkal, amelyek el tudják rontani magát a szivart is, helyette inkább hasznájon szúrólángos és gázos szivaröngyújtót.
- Az egyik legjobb tipp, hogy időnként fújja a füstöt a szivar hamuja fölé, és ellenőrizze a parazsat, az egyenletes égést kell keresnie.
- Ne próbálja leverni a hamut, hagyja, hogy magától essen le. A hosszú hamu a minőségi szivar jele, ezért mutasd meg.
- Mindig távolítsa el a celofánt, mielőtt megszagol egy szivart, mert ha a celofán rajta van, nem fogja érezni a szivar valódi esszenciáját. Ehelyett más illatokat, például cédrus- vagy fajegyeket fogsz felvenni a dobozból.
- Te következel! Milyen szivarismeretekkel kell még rendelkeznie az embernek? Mondja el nekünk a legjobb tippjeit az első alkalommal az alábbiakban, vagy csatlakozzon egy csoporthoz, hogy tanuljon a többi szivarrajongótól.
Új hozzászólás