Kubai szivar típusai

A kubai szivar a világon a legjobb szivar, amit pénzért meg lehet venni. Prémium minőségű anyagokból készülnek, és példamutató gondossággal és odafigyeléssel készülnek. Az eredeti havannai szivarok olyan rituálét követve készülnek, amely az elmúlt száz évben nem változott. Annak érdekében, hogy minden kubai szivar a legmagasabb színvonalú legyen, és az ország megőrizze hírnevét a legjobb szivarok gyártójaként, a kubai szivaripar szigorú kormányzati szabályozás alá esik.
Mielőtt elhagyják a gyárat, minden szivart ellenőriznek, hogy jól elkészített-e, megfelelően sodorják-e és mentesek-e a hibáktól. Becslések szerint egyetlen kubai szivar előállításához több mint 100 lépésre van szükség, ebből fakad a magas ár. Az egyes szivarok előállítása során alkalmazott gondosság és aprólékosság az, ami megkülönbözteti őket a többi szivarfajtától.
A kubai szivarok kizárólag kubai dohányból készülnek, ami erős, autentikus füstöt eredményez. Más szivarok különböző típusú dohányok keverékéből készülnek, amit sok szivaros kedvel, de az eredmény kevésbé „tiszta” füst.

A kubai szivart csak nyugodtan lehet élvezni és elszívni – a fontos, hogy a szivarozás legyen élmény. A dohány gazdag íze és jellegzetes aromája a nap, a tenger és a talaj egyedülálló keverékét mutatja be, amely a havannai szivar elszívását az élet egyik nagy élvezetévé teszi.

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <hr>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.