Szivaröngyújtó Lamborghini Estremo - fekete

19.990Ft

Lamborghini Estremo modern szivar öngyújtó fekete színben. A Lamborghini Estremo luxus szivaröngyújtó gyújtó-gombjának egyetlen megnyomásával automatikusan felemeli a védőkupakot, egyszeres JET-lánggal rendelkezik. A Lamborghini Estremo szivar öngyújtó nyomógombjának felülete gumírozott a szilárd tapadás érdekében. A nagy teljesítményű szúróláng intenzív hőt és energiát bocsát ki, így gyorsan és könnyedén meggyújthatja vele szivarját. A Lamborghini Estremo szivar öngyújtó kontúrozott alakja ergonomikusan illeszkedik a tenyerébe a biztonságos és kényelmes használat érdekében. A stílus és a design együttesen működik ebben a szivaröngyújtóban. A karosszéria elején fényes fekete lakkot a piros betétek hangsúlyozzák, amelyek egy egzotikus autó hátsó lámpáját idézik. A hátlap részletes, gyönyörű titán kivitelben.
A Lamborghini Estremo szivar öngyújtó hátoldalán üzemanyagszint-ablak. Gázzal újratölthető.
A Lamborghini Estremo szivaröngyújtó megjelenésére a minőségtudatosság és a jó ízlés jellemző. Időtlen dizájn és tökéletes technológia.
Stílusos, tökéletesen formázott szivaröngyújtó. Időtlen dizájn és tökéletes technológia.
Mind megjelenésében mind használatával megfelel a magas minőségi követelményeknek.

A Lamborghini Estremo szivar öngyújtót egy igényesen tervezett piros/fekete színű bőrdobozban küldjük - kiváló ajándék egy szivaros számára.

Méret: 35 x 71 x 12 mm

Listaár: 31.450Ft
Ár: 19.990Ft
Cikkszám: A-910140