Xikar Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag - 60gramm

1.295Ft

A Xikar Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag a legelterjedtebb a szivarosok körében, mert ez bármely humidorban használható.

Ne felejtse el, hogy a Xikar Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag kétirányú ... A túl sok nedvességet elszívja, de ha túlságosan száraz, akkor kiegészíti, és fenntartja a relatív páratartalmat az Ön által használt arány alapján. Minden Xikar Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag egy speciálisan elkészített, tiszta vízzel és természetes sóval telített oldatból áll. Ez a telített oldat egy pára áteresztő "fordított ozmózisos" membránon belül van. A zárt, asztali humidoron belül a Boveda előre meghatározott szintet (RH) tart fenn a tisztított pára felszabadításával vagy felszívásával - a membránon keresztül. Nagyon jól működnek az utazó humidorokban is.

Használata:
Hány Boveda csomagot kell használnunk?
1 csomag - 25 szálas humidorhoz
3 csomag - 40 szálas humidorhoz
4 csomag - 75-80 szálas humidorhoz
5 csomag - 100 szálas humidorhoz

Használati ideje:
Ha az 1 db Xikar Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomagot 25 szivarhoz használja, a humidorban 69%-os párát tartja (még akkor is, ha nincs tele szivarral), az kb. 2-3 hónapig tart. És mivel a Boveda soha nem fogja túl nedvesíteni a humidort, tehát nem létezik olyan "túl sok" Xikar Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomagot használjon. Több Xikar Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag hatékonyabban és hosszabb ideig fog működni, azaz nem lehet belőle tól sok, mint amennyire szüksége van. A műanyag tasakban tárolva a Xikar Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag 6 hónapig is tart.

Felhasználásáról egy videó:

Mérete: 13,5 x 8,5cm
Súlya: 60 gramm

Listaár: 1.900Ft
Ár: 1.295Ft
Cikkszám: E-86677