Achenty! Boveda 72%-os páratartalmat biztosító csomag - 320gramm

6.495Ft

Az Achenty! Boveda 72%-os páratartalom biztosító csomag a legelterjedtebb a szivarosok körében, mert ez bármely humidorban használható.
Ne felejtse el, hogy az Achenty! Boveda páratartalom biztosító csomag kétirányúak ... A túl sok nedvességet elszívja, de ha túlságosan száraz, akkor kiegészíti, és fenntartja a relatív páratartalmat az Ön által használt arány alapján. Minden Achenty! Boveda csomag egy speciálisan elkészített, tiszta vízzel és természetes sóval telített oldatból áll. Ez a telített oldat egy pára áteresztő "fordított ozmózisos" membránon belül van. A zárt, asztali humidoron belül a Achenty! Boveda előre meghatározott szintet (RH) tart fenn a tisztított pára felszabadításával vagy felszívásával - a membránon keresztül. Nagyon jól működnek az utazó humidorokban is.

Használata: a 320 grammos Achenty! Boveda páratartalom szabályozó csomag 69% időtartama körülbelül egy év attól a naptól számítva, amikor azt a humidorban elhelyezte. Ez a méret hat darab 60 gramm Achenty! Boveda páratartalom biztosító csomagnak felel meg.
Az Achenty! Boveda egy kétirányú páratartalom-szabályozó szivar tároló humidorokhoz, amely garantálja az állandó páratartalmat az ingadozások vagy az utántöltős eszközök használatakor fellépő változások vagy periódusok nélkül. A természetes olajok és cukrok megőrzése lehetővé teszi, hogy a szivarok a kor előrehaladtával javuljanak.

Egynél több humidorja van?
Nagyobb humidorokhoz használjon 60grammos vagy 320grammos Achenty! Boveda-t. Az Achenty! Boveda segítségével a védendő termék alapján választhatja ki, hogy milyen relatív páratartalomra (RH) van szüksége. A 70%-os relatív páratartalom jó átlag minden szivar esetében. Tanulmányok kimutatták, hogy bizonyos szivarok akkor a legjobbak, és akkor mutatják meg a legjobb ízüket és karakterüket, ha 60% RH és 72% RH közötti meghatározott páratartalom mellett egyensúlyoznak és tárolódnak - amit a szivar keverékének és elsősorban a szivar burkolatának jellemzői diktálnak. A kubai szivarok 60-65% RH mellett a legjobbak; a kameruni burkolattal rendelkező szivarok 70-72%-on a legjobbak; a nicaraguaiak 68-70%-on; a dominikai burkolattal rendelkező szivarok, mint például a Fuente és az OpusX 60-65%-on a legjobbak; a Connecticut Shade burkolattal rendelkező szivarok 65-72% RH között nem befolyásolják a szivarok nedvességtartalmát. Az Achenty! Boveda csomagok ezt a megfelelő módon teszik - fokozatosan - akár tíz napon keresztül. Ez a fokozatos folyamat biztosítja, hogy a fa nem penészedik, nem lesz dohos szagú, és nem vetemedik - ahogyan az általában történik, ha a hagyományos párásítási módszereket követjük. A Boveda csomagok a legegyszerűbb, leghatékonyabb és legmegbízhatóbb módja a tökéletesen érlelt humidor kialakításához.

Listaár: 13.050Ft
Ár: 6.495Ft
Cikkszám: J-32072