Achenty! Boveda 69%-os páratartalmat biztosító csomag - 60gramm

721Ft

Az Achenty! Boveda 69%-os páratartalom biztosító csomag a legelterjedtebb a szivarosok körében, mert ez bármely humidorban használható.
Ne felejtse el, hogy az Achenty! Boveda páratartalom biztosító csomag kétirányúak ... A túl sok nedvességet elszívja, de ha túlságosan száraz, akkor kiegészíti, és fenntartja a relatív páratartalmat az Ön által használt arány alapján. Minden Achenty! Boveda csomag egy speciálisan elkészített, tiszta vízzel és természetes sóval telített oldatból áll. Ez a telített oldat egy pára áteresztő "fordított ozmózisos" membránon belül van. A zárt, asztali humidoron belül a Achenty! Boveda előre meghatározott szintet (RH) tart fenn a tisztított pára felszabadításával vagy felszívásával - a membránon keresztül. Nagyon jól működnek az utazó humidorokban is.

Használata:
Hány Achenty! Boveda csomagot kell használnunk?
1 csomag - 25 szálas humidorhoz
3 csomag - 40 szálas humidorhoz
4 csomag - 75-80 szálas humidorhoz
5 csomag - 100 szálas humidorhoz

Használati ideje:
Ha az 1 csomag Achenty! Boveda csomagot 25 szivarhoz használja, a humidorban 69%-os párát tartja (még akkor is, ha nincs tele szivarral), az kb. 2-3 hónapig tart. És mivel a Achenty! Boveda soha nem fogja túl nedvesíteni a humidort, tehát nem létezik olyan "túl sok" Achenty! Boveda csomagot használjon. Több Achenty! Boveda hatékonyabban és hosszabb ideig fog működni, azaz nem lehet belőle tól sok, mint amennyire szüksége van. A műanyag tartályokban tárolva az Achenty! Boveda 6 hónapig is tart.

Az Achenty! Boveda egy kétirányú páratartalom-szabályozó szivar tároló humidorokhoz, amely garantálja az állandó páratartalmat az ingadozások vagy az utántöltős eszközök használatakor fellépő változások vagy periódusok nélkül. A természetes olajok és cukrok megőrzése lehetővé teszi, hogy a szivarok a kor előrehaladtával javuljanak.
Egynél több humidorja van?
Tökéletes szivartokokhoz és utazóhumidorokhoz. Védje szivarjait a kiszáradástól vagy a penészedéstől a tökéletesen záródó szivartároló utazóhumidorban, miközben úton van. Használjon 2 db 4-es vagy 1 db 8-as méretű Achenty! Boveda-t maximum 5 db szivarhoz, ami az utazó humidorban vagy a szivartokban is elhelyezhető. Példa: Egy 12 szivaros humidorhoz egyszerre három 3 db 8-as méretű Achenty! Boveda-t használjon.
Nagyobb humidorokhoz használjon 60-as méretű Achenty! Boveda-t. Az Achenty! Boveda segítségével a védendő termék alapján választhatja ki, hogy milyen relatív páratartalomra (RH) van szüksége. A 70%-os relatív páratartalom jó átlag minden szivar esetében. Tanulmányok kimutatták, hogy bizonyos szivarok akkor a legjobbak, és akkor mutatják meg a legjobb ízüket és karakterüket, ha 60% RH és 72% RH közötti meghatározott páratartalom mellett egyensúlyoznak és tárolódnak - amit a szivar keverékének és elsősorban a szivar burkolatának jellemzői diktálnak. A kubai szivarok 60-65% RH mellett a legjobbak; a kameruni burkolattal rendelkező szivarok 70-72%-on a legjobbak; a nicaraguaiak 68-70%-on; a dominikai burkolattal rendelkező szivarok, mint például a Fuente és az OpusX 60-65%-on a legjobbak; a Connecticut Shade burkolattal rendelkező szivarok 65-72% RH között nem befolyásolják a szivarok nedvességtartalmát. Az Achenty! Boveda csomagok ezt a megfelelő módon teszik - fokozatosan - akár tíz napon keresztül. Ez a fokozatos folyamat biztosítja, hogy a fa nem penészedik, nem lesz dohos szagú, és nem vetemedik - ahogyan az általában történik, ha a hagyományos párásítási módszereket követjük. A Boveda csomagok a legegyszerűbb, leghatékonyabb és legmegbízhatóbb módja a tökéletesen érlelt humidor kialakításához.

Listaár: 2.178Ft
Ár: 721Ft
Cikkszám: J-6069