Szivartok - 3 szál Robusto szivarnak, fekete + Szivarvágó, Achenty!

0Ft

Fekete színű, finom bőrből, igényesen finom varrással készült teleszkópos szivartok spanyol cédrusfával bélelve, amely 3 szál Robusto szivar biztonságos szállítására alkalmas. A cédrusfát kézzel csiszolták, hogy természetes tárolóhelyet biztosítson kedvenc szivarjainak utazás közben is. Teleszkópos, ezért széthúzva hosszabb, akár 20 cm szivarokat is tárolhatunk benne. A puha természetes bőr kellemes tapintást, rugalmasságot, kopásállóságot és tartósságot, élénk színt és retro stílust kínál. Minél tovább használják, annál fényesebb lesz.
Alumíniumötvözetből készült felső fedélrész és talprész elegáns kkülsőt ad és az egységes és tiszta bőrborítás jó feszességgel, jól záródó, masszív kialakítással védi a szivarját a sérülésektől.
A szivartok elülső zsebe egy rozsdamentes acélból készült szivarvágót tartalmaz. A szivarvágó éles és kerek, kényelmes, rozsdamentes, korrózióálló és tartós. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen vágja le a szivart a saját ízlése szerint.
Aki sokat utazik, értékelni fogja ezt a szivar tartó tokot. Lapos mérete miatt könnyen elfér a zsebben és a kedvenc szivarunkat bárhová magunkkal vihetjük.

Használati tipp: tegye a szivartokot kinyitott állapotban legalább 24 órára humidorba. A cédrusfa elegendő nedvességet képes felszívni, így biztonságosan használható utazásnál, akár 3 hétig is biztosítja a benne tárolt szivarok megfelelő nedvességtartalmát.

Tökéletes ajándék egy szivaros számára.

Külső mérete: 16 x 7.5 x 3.5 cm
belső mérete: 15 - 22 x 5,5 x 3 cm
200 gramm

Listaár: 0Ft
Ár: 0Ft
Cikkszám: J-14682