Szivartok - 3 szál Double Corona szivarnak - barna/krokodil, Achenty!

0Ft

Barna színű, dombornyomott krokodil-mintás bőrből készült elegáns szivartok, amely 3 szál Double Corona méretű szivar biztonságos szállítására alkalmas. A szivartok teleszkópos, ezáltal hossza a megfelelő szivar formátumhoz igazítható, így biztosít megfelelő tárolóhelyet a kedvenc szivarjainak utazás közben is. Három kerek hüvely van kialakítva a szivaroknak, amelyek egyenként elválaszthatják azokat a szállítás közben. Állítható hosszúságú, akár 20 cm (akár 50-es gyűrűméretű) szivarokat is tárolhatunk benne.
A bőr puha tapintású, olajjal impregnált ezáltal felülete fényes és kellemes tapintású, elegáns és luxuskivitelű. A szivartok nem hajlik, felülete nem repedezik, nem deformálódik, nem fakul, magabiztosan használhatja.
A szivartok első zsebében egy rozsdamentes acélból készült szivarvágót tartalmaz. A szivarvágó éles és kerek, kényelmes, rozsdamentes, korrózióálló és tartós. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen vágja le a szivart a saját ízlése szerint.
Aki sokat utazik, értékelni fogja ezt a szivar tartó tokot. Lapos mérete miatt könnyen elfér a zsebben és a kedvenc szivarunkat bárhová magunkkal vihetjük.

Tökéletes ajándék egy szivaros számára.

Külső mérete: 18 x 9 x 3,5 cm
belső mérete: 16 - 24 x 7,5 x 2,2 cm
200 gramm

Listaár: 0Ft
Ár: 0Ft
Cikkszám: J-141381